28/05/2021

Om

Svenska B11-klubben är en förening för de som är intresserade av Citroëns modell Traction Avant. De olika modellerna kallas B7, B11 och B15, och de tillverkades mellan 1934 och 1957.

Antalet medlemmar är cirka 400. Det finns en styrelse med fem medlemmar, tre försäkringsombud som hanterar besiktning för MHRF-försäkringen. Det är möjligt att medlemsatrikeln kommer att finnas här. Den kommer att vara lösenordsskyddad, och lösenordet finns i senaste numret av B11-bladet.

Medlemsavgiften är 325 kronor per år och för detta får man sex exemplar av B11-bladet. Där finns reportage, intervjuer, information om träffar, annonser, tekniska frågor, historik om bilmodellerna  och aktuella verksamheter. Hur blir man medlem?

Klubbens medlemmar kan annonsera gratis i B11-bladet och på klubbens hemsida Köp & Sälj samt låna specialverktyg för renoveringar och underhåll.

Varje år ordnas ett årsmöte, och ett sommarmöte.

Vidare finns ett antal lokalmöten med intressanta program.

Svenska B11-klubben är medlem i Motorhistoriska Riksförbundet, MHRF, viket innebär att man som medlem kan teckna en förmånlig veteranfordonsförsäkring som MHRF erbjuder i samarbete med Folksam. Försäkringen, som är en helförsäkring, kostar 375:-/år, och under förutsättning att bilen är godkänd av ett av B11-klubbens försäkringsombud.